In Progrez

Verbeeldend ontwikkelen

Tekeningen zorgen voor o.a. focus, je komt gemakkelijker bij de kern van een probleem en dus gemakkelijker naar de oplossing. Daarom zijn tekeningen ontzettend goed te gebruiken voor het maken van (de samenvatting van) jouw projectplan, jouw planning, jouw teambijeenkomst, brainstormsessie, presentatie,.....Je kunt het zo gek niet bedenken, tekeningen verduidelijken en maken gesprekken gemakkelijker. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

Voor € 225 excl. BTW leer je de basisvaardigheden. 

Werk je bij een organisatie waar je een Persoonlijk Opleidingsbudget ter beschikking hebt? Dan kun je de kosten voor de training waarschijnlijk ook daaruit betalen als je nog budget hebt en je jouw werkgever een goede onderbouwing meegeeft. 


Alle benodigdheden (eigen professionele stiften, papier en voorbeelden) krijg je tijdens de training. Je hebt na deze dag voldoende bagage om daarna direct zelf aan de slag te gaan met eigen uitwerkingen. De uitgebreide set professionele stiften en vele voorbeelden die je meekrijgt bieden je daarvoor alle mogelijkheden.


Ben je enthousiast geworden om mee te doen? Geef je dan snel op, dan kijken we samen naar een geschikte datum voor de training.

We zijn die dag te gast bij Kok Schouten, 1e verdieping, De Factorij 46 in Zwaag.

Aanmelden of vragen kan via het inschrijfformulier op de website, een mail naar [email protected] of een app of telefoontje naar 0624834195.

Inschrijfformulier Training 

Visual Thinking: Je ziet het pas als je het tekent. 

Datum nader te bepalen


Jij wilt leren tekenen? Dat kan, want iedereen kan het. Je leert in 1 dag de basis van het tekenen, maakt je eigen symbolen en neemt aan het einde van de dag een eigen tekening mee naar huis die je direct kunt gebruiken in jouw project, voor jouw werk of voor thuis. Reserveer snel een plaats, want vol is vol.

Training Visual Thinking*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je wel voor jouw bericht aan In Progrez, verbeeldend ontwikkelen. Je ontvangt z.s.m. een reactie van me. Met vriendelijke groet, Linda van Oostrum In Progrez, verbeeldend ontwikkelen 06-24834195 www.inprogrez.nl [email protected]

Volgende training

Heb je interesse in de training, neem dan contact met me op, dan kijken we samen naar een mogelijke datum voor de training.